Keuken

De keuken in het Restaurant is een open-keuken met losse afhaal buffetten ervoor

De plattegrond van de keuken laat het volgende zien:
Een open-keuken met aan beide zijde toiletruimtes en aan de rechterzijde daartussen de spoelkeuken.
Vanuit de spoelkeuken loopt de spoelmachineband door naar de opslag voor schone vaat. 
Aan de achterzijde van de keuken is een droogwarenopslag welke weer toegang geeft tot de hal.
De hal van de Facilitaire dienst geeft toegang tot toiletten, halletje goederenlift, trappenhuis, technische ruimte,
kantoorruimte, magazijn kantoorartikelen en opslag droogwaren.

Keuken gezien vanuit de  hoek spoelkeuken

Toegang vanuit de keuken naar de hal en de dubbele deuren van de goederenlift die naar 1,  -1 en -2 gaat

Toegang vanuit de keuken naar de spoelkeuken, droogwaren opslag en rechts naar de hal

Zicht op de keuken en lift voor naar entresol en deur naar de hal